Faqs

Metoda de plata:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

Descriere tranzactie:

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ExitbyChoice.

 

Informatii livrare:

Produsele sunt virtuale, transformate in abonare lunara. Accesul la abonament se face imediat dupa finalizarea platii prin plati.online si confirmarea trimisa prin API. Valabilitatea si perioada de abonare, se poate vedea in contul personal, la abonare activa.

 

Informatii despre politica de anulare si rambursare:

Se face in prealabil prin acord comun catre Exit By Choice si client. Iar abonamentul poate fi oprit in orice moment de catre client.